Ce este drojdia de bere?

Ce este drojdia de bere?

Drojdia de bere, indiferent de forma sa, proaspătă, uscată sau tablete, este una dintre cele mai ieftine și eficiente metode de prevenire și tratament cunoscute, fiind eficientă într-o gamă variată de afecțiuni.

Ce se tratează cu drojdie de bere?

Răcelile şi bolile infecţioase se trateaza eficient cu drojdie de bere. Vitaminele şi mineralele, în frunte cu seleniul, îşi fac „datoria”: întăresc imunitatea şi scurteaza perioada de convalescenţă. Hepatitele virale A, B şi C sunt si ele tinute bine sub control cu ajutorul unui tratament similar. Tonică pentru sistemul nervos.

De ce este folosită drojdia pentru bere?

Drojdia este folosită pentru producţia de bere furnizând alcoolul şi dioxidul de carbon din aceasta. În panificatie, se formează alcool şi dioxid de carbon, alcoolul evaporându-se în timpul coacerii, iar dioxidul de carbon permiţând afanarea aluatului, astfel încât pâinea sau prăjitura să crească frumos şi să devină pufoase.

De ce drojdia de bere este atat de populara?

De asemenea drojdia de bere contine minerale precum zinc, magneziu, fosfor, seleniu, crom. Mai contine antioxidanti, enzime active si o serie de factori care accelereaza metabolismul. Dieta cu drojdie de bere este atat de simplu de urmat, incat ne intrebam de ce nu este chiar atat de populara.